CATERING

Een gezonde lunch voor aankomende yogaleraren, verjaardagstaarten, borrelhapjes voor vijftig zakelijke omnivoren, een high tea voor een groep melige meiden of een chique 5-gangendiner: Van die vegans doen het allemaal! 100% lekker, met liefde bereid en helemaal afgestemd op jouw wensen.

Wij kunnen rekening houden met dieetwensen (bv low carb, suikervrij), en allergieën/ intoleraties.

 

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen en voor een prijsopgave.

"Zo veel goeie reacties gehad op het eten, mensen waren er weg van. Creatief, gezond, lekker, ik heb geen enkele reactie gehoord die niet mega enthousiast was. Eén dame nam een hap van de 'zalmrol' en zei verbaasd: "Oh, dus vis kan nog wel als je veganistisch eet" "

- Pablo

"Het was een gezellige verjaardag.

De hapjes waren heerlijk! In het bijzonder de taart, dumplings en wraps. Mijn zoontje heeft het schattige mini taartje ook helemaal opgesmikkeld. De toeter en kaarsjes kwamen goed van pas want die was ik zelf vergeten. 

 

Heel erg bedankt voor al het lekkers, goede service en de attente brief. "

— Marit

"Van Die Vegans hebben onze bruidstaarten gemaakt!
Omdat alles wat ze maakten zo lekker was, konden we moeilijk een keuze maken en zijn we voor 2 verschillende soorten taart gegaan.

Alle gasten (bijna 70!) vonden het onwijs lekker en waren zelfs verbaasd dat het veganistisch was!Nienke en Tobias; jullie zijn prachtige mensen. Ontzettend bedankt voor alles, ga zo door!"

- Eefje en Wouter