top of page

BOEKEN VAN DIE VEGANS

Van die vegans laten zien dat vegan eten en koken op vakantie helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Door de herkenbare vakantie-perikelen, praktische tips en heel veel hilarische foto's kom je meteen in de vakantiestemming. De eenvoudige recepten zijn ook uitermate geschikt voor thuis. Zonder moeilijke ingrediënten, uren voorbereidingstijd en een grote berg afwas, maar mét veel liefde en plezier.

Bestel hem hier!

Wanneer je het contactformulier invult sturen we je een Tikkie. Als we je betaling binnen hebben, sturen we je "Happy Vegan Campers" per post op. Hij past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven ;)

Liever op je mobiel, tablet of computer bekijken? Download het ebook!

Blader hier door de eerste pagina's

(open fullscreen voor een optimale weergave)

Het boek kost €15,- + €3.95 verzendkosten.

Wat vinden de mensen?

"Absoluut een must have voor vegans"

Absoluut een must have voor de vegans. Niet alleen voor de kampeerders want alle recepten kun je uiteraard ook in je dagelijks leven gebruiken. Ik heb hem uit geprint en hij zit bij de kampeer spullen.

"Gaan we zeker in onze keuken gebruiken!"

Geweldig boek, geschreven en afgemaakt op de meest inspiratievolle plek die men kan wensen. Gaan we zeker in onze keuken gebruiken!

"Echt zo tof. Dit boek gaat me vast helpen!"

Ik ben er echt zo blij mee. Zo tof dat jullie dit boek gemaakt hebben, dit gaat me vast helpen. Mijn complimenten, leuk geschreven en jullie insta is  ook echt GE-WEL-DIG!

"Ik vond die verkleedtips echt geniaal"

Heel goed, superleuk boekje. Ik vond die verkleedtips echt geniaal! We gaan volgende week een midweekje naar Luxemburg, in een caravan, als test.

bottom of page