top of page
WORKSHOPS EN PRESENTATIES

Voor iedereen!

Als relatief beginnende vegans (vanaf eind 2016), weten Van die vegans nog goed hoe het was om de overstap te maken van alles- naar planten-eters. Zij hadden de vooroordelen, weerstanden en struggles die veel mensen ervaren als het gaat over veganisme. Daarom kunnen zij op aansprekende manier vertellen over hun overstap naar veganisme en alles wat daar bij kwam kijken. Ook kunnen zij (in samenwerking met ProVeg) berekenen hoe veel winst (milieu- en/of dierenlevens) het oplevert om over te gaan op een plantaardige eet-stijl. Dit is bijvoorbeeld interessant voor bedrijven die zich bezig houden met MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

 

Liever zelf aan de slag? Van die vegans komen ook op locatie voor het verzorgen van een workshop. Bij het hoofdkantoor van het Rode Kruis veganiseerden zij bijvoorbeeld samen met dertien medewerkers in drie uur met groot succes de bedrijfskantine:

"Zowel de deelnemers als de collega's waren verrast over de vegan mogelijkheden en de smaakvolle recepten. Men kon moeilijk geloven dat dit echt vegan was!"

Pim van Asch, Projectleider Diversiteit & MVO

Workshop

"Veganiseren kan je leren"

Ook bij jou thuis kunnen we de handen uit de mouwen steken. In de workshop “Veganiseren kan je leren” nemen we een aantal “spannende” vegan ingrediënten onder de loep en maken er drie eenvoudige hapjes mee. Geschikt voor zo veel mensen als er in je keuken passen. :)

+- 3 uur

prijs 150,-

( maximaal 5 personen, excl. reiskosten)

Borrel workshop

In deze gezellige workshop duiken we met jouw collega's of vrienden de keuken in om lekkere borrelhapjes te maken. Wat dacht je van nonijnsalade, een springroll met peking"eend" of een ouderwetse "eiersalade"? Deze workshop kunnen we in (bijna) elke ruimte geven. Kookervaring is niet nodig.

Na het maken van de hapjes eten we ze, onder het genot van een borrel, lekker op!

"De workshop Vegan Borrelhapjes van Van die vegans was een absoluut succes bij ons op het werk! Speels, informatief en echt ontzettend lekker en gezellig!! Zoek je een originele, grappige en duurzame team activiteit, dan heb je ‘m gevonden!"

 

Sarah

bottom of page